SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

İngilizce Dil Yeterlilik Sınavları Aralık 2014 Oturumu Başvuruları...

21 Kasım 2014
Genel Müdürlüğümüzce düzenlenmekte olan İngilizce Dil Yeterlilik Sınavları Aralık 2014 oturumu 15 - 17 Aralık 2014 tarihleri arasında 3 gün süreyle gerçekleştirilecektir. Başvurular 24.11.2014 Pazartesi günü saat 09:00 itibarı ile başlayacak 01.12.2014 saat 00:00 itibariyle bitecektir.

Başvuru yapacak adayların CPL ya da ATPL düzeyinde lisans sahibi olmaları gerekmekte olup başvurular https://srs.shgm.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Adayların öncelikli olarak, açılacak olan pencereden “Kayıt ol” bölmesini tıklayarak sisteme kayıt olmaları bunun akabinde de sistem üzerinde yer alan “Kredi satın al” bölmesinden sınav ücreti olan 300 TL’yi ödemeleri, “Yeni Rezervasyon” kısmından fotoğraflarını çekip ilgili alanları doldurarak rezervasyonlarını yapmaları gerekmektedir. Başvuru sonunda “Rezervasyon Başarılı” ifadesi görülmelidir.

Başvuru ücretleri kişilerin TC kimlik numaraları ile her aday için ayrı ayrı yatırılmalıdır. Toplu olarak yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir. Bununla birlikte başvurularda kredi kartı kullanılması başvuruların gerçekleşmesi esnasında kolaylık sağlayacaktır.

Adaylar, belirlenen sınav dönemleri dahilinde dolmamış olması şartı ile istedikleri gün ve saati başvuruların son anına kadar seçebilir ve değiştirebilirler.

Başvuru esnasında teknik sıkıntı yaşamanız halinde baris.idil@bites.com.tr veya tugce.acidereli(at)shgm.gov.tr adreslerine ulaşabilirsiniz.