SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

SHGM Seminerleri bu yıl da devam edecek…

26 Kasım 2014
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olarak geçtiğimiz yıl yükseköğretim kurumlarında sivil havacılık branşlarında okuyan öğrencilerine yönelik 10 ayrı üniversitede 27 seminer düzenlenmiş ve bu seminerlere katılan 1653 öğrenciye sertifika düzenlenmiştir.

Sivil havacılık alanında eğitim veren Üniversiteler ve Meslek Yüksek Okulları’nda ve havacılık bölümlerini yeni açan üniversitelerde, alanında uzman kişiler tarafından verilen seminerlere bu yıl da devam edilecek.

Üniversitelerdeki sivil havacılık eğitimlerinin yaygınlaştırılması, eğitimlerde standartlaşmanın sağlanması ve sivil havacılık alanında ihtiyaç duyulan nitelikli personelin sektöre kazandırılması amacıyla YÖK ile birlikte yürütülen çalışmaları destekleyici nitelikteki SHGM seminerleri ile, hem öğrencilerin değişik branşlarda tematik olarak bilgilendirilmesi hem de genel anlamda sivil havacılık faaliyetlerinin tanıtılması amaçlanıyor.

2015 yılında da devam edecek seminerlerimiz için talepte bulunmak isteyen Üniversitelerimizin ve Meslek Yüksek Okullarımızın aşağıdaki seminer talep formunu doldurarak 12 Aralık 2014 tarihine kadar egitim(at)shgm.gov.tr adresine iletmeleri bekliyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur….