SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

İngilizce Dil Yeterlilik Sınavları 2016 Yılı 1. Oturumu Hakkında…

28 Ocak 2016
Genel Müdürlüğümüzce düzenlenmekte olan İngilizce Dil Yeterliliği Sınavları 2016 yılı 1. Oturumu 17-18 Şubat 2016 tarihlerinde Genel Müdürlüğümüzde gerçekleştirilecektir.

Sınav başvuruları 01 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak olup 07 Şubat 2016 Pazar günü saat 23:59 itibarı ile sonlanacaktır. Son başvuru tarih ve saatinde uzatma yapılmayacaktır.

Başvurular evrak yolu ile yapılmamakta olup yalnızca srs.shgm.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Adayların ilgili adrese girerek kayıtlarını yapmaları ve sınav bedeli olan 300 TL’yi sistem üzerinden yatırarak randevularını almaları gerekmektedir. Sınav öncesinde Genel Müdürlüğümüzce ilave bir katılımcı listesi ilanı yapılmayacaktır. Adaylar sınav randevularını sistem üzerinden görebilmektedirler.

Sınava başvuru yapacak adayların CPL veya ATPL düzeyinde lisans sahibi olmaları gerekmektedir. Şartları taşımadığı halde başvuruda bulunan adaylara para iadesi yapılmayacaktır.

İlaveten, sınava katılmak üzere randevu alan adayların sınav günü yanlarında lisans ve kimliklerini de bulundurmaları gerekmektedir.

Sorun ve sorularınız için tugce.acidereli(at)shgm.gov.tr veya baris.idil@bites.com.tr adresine ulaşabilirsiniz.


Tüm adaylara başarılar dileriz.