SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

SHGM, Kurumsal İnternet Sitesini Yeniledi !

Genel Müdürlüğümüzün kurumsal internet sitesi, zenginleştirilmiş içerik ve yeni bir tasarım yayına girdi.

Kurumsal gelişim ve kalite sisteminin oluşturulmasına yönelik çalışmalara son dönemde ağırlık veren Genel Müdürlüğümüz, geçtiğimiz sene yayımlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzunun ardından bu sene de, kalite yönetim sistemindeki gelişmelere paralel olarak TSE tarafından ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne layık görülmüştü. Kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında logosunu, basılı materyalleri, sertifika tasarımlarını yenileyerek Kurumsal Kimlik Kılavuzunu yayımlayan ve kurumsallaşma konusunda önemli bir mesafe kat eden Genel Müdürlüğümüz, ikinci bir adım olarak da internet sitesini daha modern ve dinamik bir tasarımla hizmete sundu.

Görsel tasarım, içerik ve kullanım kolaylığı gibi değişikliklerle yenilenen Kurumsal internet sitemizde, özellikle sivil havacılık sektörünün beklenti ve gereksinimleri dikkate alınarak daha hızlı ve kolay erişilebilir bir tasarım uygulandı.

Web sitesi yayına girdikten sonra da, tasarım ve içerik geliştirmeye yönelik çalışmalara devam edilecek olup, ziyaretçilerimizin internet sitesi hakkındaki görüş, öneri ve şikâyetlerini iletmelerini beklemekteyiz.