SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Hava Hukuku Çalışma Grubu

23 Mayıs 2014
Genel Müdürlüğümüz, paydaşlarla beraber çalışma kapsamında havacılığın her alanında sektör çalışanlarımızın olduğu çalışma grupları oluşturmuştur. Çalışma Grupları, mevzuat hazırlama, soru bankası oluşturma, alan kitapları hazırlama, standart oluşturma vb. gibi alanlarda çalışmalar yapmaktadır.

Genel Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan çalışma gruplarının gerçekleştirdiği çalışmalar gözetildiğinde, Genel Müdürlüğümüz Hukuk Müşavirliği koordinesinde sektörde görev alan hukukçuların katılımıyla her üç ayda bir toplanacak bir Hava Hukuku Çalışma Grubunun oluşturulmasının faydalı olacağı düşünülmektedir.

Bu kapsamda, sektörde görev yapan hukukçularımızın temel sorunlarının ve sektörün ihtiyaç duyduğu mevzuat değişikliği önerilerinin görüşülmesi amacıyla ilk toplantının 16.06.2014 tarihi saat 10:00’da Genel Müdürlüğümüz Vecihi Hürkuş Toplantı Salonunda yapılması planlanmaktadır.

Oluşturulması planlanan bu Çalışma grubunun ilk toplantısına katılım talebinizin bulunması halinde isim ve iletişim bilgilerinizin 30.05.2014 tarihine kadar elektronik posta yoluyla hukuk(at)shgm.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.