SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

UDH Bakanı Sayın Ahmet Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

23 Haziran 2017
Değerli Vatandaşlar,
Değerli Çalışma Arkadaşlarım,
 
Rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.

Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.

Bayramlar, toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.

Bayramın, bilhassa komşularımız ve İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah’tan temenni ediyorum.

Bu vesileyle de değerli vatandaşlarımızın bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmalarını; uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamalarını rica ediyorum.

Ben, bu duygular içinde, yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm vatandaşlarımızın; bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını, en kalbi duygularımla kutluyorum.



Ahmet ARSLAN
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı