SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Genel Müdür Vekilimiz Sayın Bahri KESİCİ’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28 Ekim 2018
İstiklal mücadelemizin aziz şehitlerini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anarak Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.  İstanbul Yeni Havalimanı’nın Açılışı ile birlikte bu yıl çok daha büyük bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet Bayramı'nın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
 
Dünyanın en büyük havaalanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın Açılışı’nı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştiriyor olmamız vesilesiyle havacılık camiası olarak ayrı bir gurur ve sevinç içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” hedefini gerçekleştirmek için yürüdüğümüz bu yolda, ülkemizi sivil havacılığın zirvesine taşımanın onurunu yaşıyoruz.
 
Bizlere emanet edilen Cumhuriyeti en ileri seviyeye taşımak için ülkemizi havayolu bağlantılarının merkezi haline getiriyor, bayrağımızın tüm dünyada dalgalanması için göklere köprüler inşa ediyoruz.  Bu azim ve kararlılıkla havacılıkta attığımız adımların en büyük mimarı Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere,  Bakanımıza, ilgili kurum ve kuruluşlarımıza, havacılık sektörümüze en içten şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Tüm çalışma arkadaşlarım ile İstanbul Yeni Havalimanımızın yetkilendirme, ruhsatlandırma ve sertifikasyon süreçleri başta olmak üzere tüm süreçlerinde canla başla çalışarak böylesine büyük bir projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 
Türkiye Cumhuriyeti olarak seyrüseferimizin ebet müddet sürmesi dileklerimle, bütün istiklal kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla bir kez daha anıyor,  milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.
 


Saygılarımla,
Bahri KESİCİ
Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili