SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

SHGM’den Bilişim Sistemlerinin Geliştirilmesine Yönelik Önemli Adım...

11 Nisan 2019
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile Türktelekom iş ortağı İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

SHGM’nin bilişim sistemlerinin geliştirilmesi ve kurumsal bilişim çalışmalarındaki etkinliğinin arttırılması amacıyla yapılan protokol, Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici ve İnnova Bilişim Çözümleri Ali Emir Eren tarafından imzalandı. 

İmzalanan protokol kapsamında, kurumsal süreç yönetim sistemleri, yönetim bilgi sistemleri ve karar destek sistemleri, büyük veri, operasyon süreçleri konusunda işbirliğinin yanısıra kurumsal, iç iletişim, eğitim, uzaktan eğitim gibi konularda portal çözümleri, yapay zeka çözümleri, e-eğitim platformu, İnnova kiosk çözümleri alanlarında da ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.
 
Ayrıca veri merkezi, iletişim altyapı, güvenlik altyapı ve felaketten kurtarma merkezi çözümleri ve bunlarla ilgili her türlü hizmet ile gelecekte taraflarca mutabık kalınacak diğer alanlarda da işbirliği sürdürülecek.  Gelecekte ortak olarak geliştirilebilecek projeler için taraflar birikim ve tecrübelerin paylaşılması konusunda mutabakat sağladı.
 


Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.