SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Genel Müdürümüz Sayın Bahri Kesici'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim 2019
Cumhuriyet'in kuruluşunun 96. yıl dönümünü, milletimizin ilelebet payidar olması dileğiyle en içten duygularımla kutluyorum. 
 
Milletimizin,  azim ve inançla yürüttüğü kurtuluş mücadelesinin ardından, milli egemenliğin temelini oluşturan Meclis teşkil edilmiş ve ilelebet görev yapacak şekilde tarihteki yerini almıştır. Tarihte eşine az rastlanır bir irade ve kararlılık ile Cumhuriyeti ilan eden Meclisimizi ve büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha şükranla anıyoruz.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin  demokrasi ve halk iradesi üzerinde yükselerek güçlü bir medeniyet inşa edebilmesi için her zamankinden daha çok milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz.  Bölgemizde barışın tesisi için yürütülen mücadele vesilesiyle milli egemenliğin önemini her zamankinden daha fazla idrak ediyoruz. Devletimizin muzaffer olmasını ve demokrasinin evrensel kurallarının tüm insanlık için geçerli olduğu bir dünya düzenine ulaşılmasını diliyorum. 
 
100. yıl hedeflerine  adım adım yürürken hep birlikte yılmadan usanmadan çalışarak bu millete hizmet etme iştiyakımızın daha da güçlenmesi temennisiyle,  milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı bir kez daha en kalbi duygularla kutluyorum.
 
Sevgi ve Saygılarımla, 
 
Bahri Kesici
Sivil Havacılık Genel Müdürü