SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Hizmet İhracatı 2018 Ödülleri’nde 8 Havacılık Kuruluşu Ödül Aldı…

25 Aralık 2019
2018 Yılı Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 23 Aralık 2019 tarihinde İstanbul ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Hizmet ihracatı rakamları ile Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir gelişimine katkı sunan 17 hizmet kategorinin birincilerine ödülleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. Ulaştırma,  turizm, sağlık, medya ve kültürel hizmetler, limancılık ve yer hizmetleri, bilişim ve yazılım teknolojileri, müşavirlik ve müteahhitlik, yolcu hizmetleri gibi hizmet kategorilerinde ilk üç dereceye giren toplam 52 kuruluş ödül aldı.

2018 yılı Hizmet İhracatı Ödülleri kapsamsında sivil havacılık işletmelerimizden 8 kuruluş ödül almaya hak kazandı.  Yolcu taşımacılığı kategorisinde THY, liman işletmeciliği kategorisinde TAV Havalimanları, yer hizmetleri kategorisinde Çelebi, bakım onarım hizmetleri kategorisinde THY Teknik birinci oldu. Yolcu taşımacılığında Pegasus Havayolları ikinci, Atlasglobal üçüncü sırada yer alırken, yer hizmetleri sektöründe HAVAŞ ikinci, TGS ise üçüncü sırada yer alarak ödüle layık görüldü.


Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.