SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Eskişehir’de Düzenlenen Dijital Dönüşüm Zirvesi’nde “Akıllı Havalimanları, Havacılık 4.0” Paneli Gerçekleştirildi

27 Aralık 2019
Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde, Digit4Anatolia’nın ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin katkılarıyla 24-25 Aralık 2019 tarihlerinde Dijital Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi.
 
Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Dıgıt4Anatolia Yetkilisi Taşkın Akkurt’un Açılış Konuşmalarını gerçekleştirdiği Zirve’ye kamu ve özel sektörden çok sayıda temsilci katıldı.

Dünyada Dijital Dönüşüm çalışmalarının hız kazandığı bir dönemde dijital değişim ve dönüşüme adapte olmak, ülkemizin kalkınmasına ve verimliliğine katkıda bulunmak için SHGM Genel Müdürü Bahri KESİCİ’nin öncülüğünde “Akıllı Havalimanları, Havacılık 4.0” konusunda da bir panel düzenlendi.  Moderatörlüğünü Prof.Dr.Ender GEREDE’nin yaptığı panele SHGM Genel Müdürü Bahri Kesici’nin yanısıra Delta Aerospace CEO’su Dr. Hakan ÇELİKOĞLU ve ArgosAI Teknoloji CEO’su Merih Alphan KARADENİZ konuşmacı olarak katıldı.

Havacılıkta Dijital Dönüşüm’ün konu aldığı bu panelin yanısıra Digit4Anatolia etkinliği kapsamında Dijital Ürün, Süreç, Fabrika- Endüstri 4.0, Dijital Eğitim IK 4.0 konusunda eş zamanlı paneller gerçekleştirildi.
 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.