SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Türk Sivil Havacılık Akademisi Eğitmen Arıyor...

19 Nisan 2017

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Atatürk Havalimanı bölgesinde inşa edilmekte olan Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde yarı zamanlı görev yapmak üzere 19 eğitmen seçimi gerçekleştirecektir.

AB ve Türkiye tarafından finanse edilen akademinin inşaatına başlanmış olup, 2017 yılsonuna kadar faaliyete geçmesi planlanmaktadır. Bu çerçevede akademide görev alacak eğitmenlerin seçimi ve yetiştirilmesi amacıyla “Eğitimcinin Eğitimi Programı” planlanmıştır. Yabancı eğitmenler tarafından verilecek ve 29 Mayıs 2017 tarihinde başlayacak eğitim programının yeri, program katılımcılarının çoğunluğunun uygunluk durumu ve ikamet yeri göz önünde bulundurularak belirlenecektir.

Programı başarıyla tamamlayan adaylar, yetkinlik alanlarına göre Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde yarı zamanlı eğitmen olarak görevlendirileceklerdir. Yarı zamanlı eğitimciler halen çalıştıkları görevlerinden ayrılmak zorunda kalmadan akademik takvimde öngörülen veya oluşan talebe göre açılacak eğitimleri vermek üzere görev alacaklardır. Şartları sağlayan adaylar yabancı uzmanların da yer aldığı değerlendirme komisyonu ile görüşmeye davet edilecek olup, adaylar sonuç hakkında bilgilendirilecektir.

Eğitim merkezinde görev almak üzere Eğitimcinin Eğitimine katılmak isteyen adayların en geç 26 Nisan 2017 tarihinde Genel Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir. Aday özgeçmişlerinin academy(at)shgm.gov.tr adresine e-mail ile İngilizce olarak Europass CV formunda gönderilmesi gerekmekte olup, cv şablonuna bu adresten ulaşılabilmektedir.