SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Türk Sivil Havacılık Akademisi (TSHA) eğitmen adayları ile ilk koordinasyon toplantısı akademi binasında gerçekleştirilmiştir.

29 Haziran 2018
Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen proje kapsamında İstanbul’da inşa edilen Türk Sivil Havacılık Akademisi’nin yalnızca Türkiye’nin değil, uluslararası ölçekte havacılık sektörünün de eğitim ihtiyacını karşılaması hedefleniyor. Bu minvalde, bilindiği üzere Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde yarı zamanlı görev yapmak üzere eğitmen yetiştirilmesi kapsamında “Eğiticinin Eğitimi Programı” düzenlenmişti. Söz konusu eğitim programına katılması uygun görülüp eğitim alan ve başarılı olarak sertifika almaya hak kazanmış eğitmen adaylarının katılımıyla bir koordinasyon toplantısı yapıldı.
 
Türk Sivil Havacılık Akademisi (TSHA) İstanbul’da yer alan binasında gerçekleştirilen bu ilk koordinasyon toplantısında Genel Müdürlüğümüzün ilgili yöneticileriyle eğitmen adayları bir araya gelme fırsatı buldu. Katılımcıların tanışması ile başlayan toplantı, SHGM tarafından yapılan genel bilgilendirme sunumu sonrasında TSHA’nın yapılandırma çalışmaları ve geleceğe dair planlamalar üzerine katılımcıların karşılıklı fikir alışverişiyle devam etti. Periyodik olarak gerçekleştirilecek olan toplantı tüm katılımcılara akademi binasının gezdirilmesi ile son buldu.