SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Genel Müdürümüz Sayın Bahri KESİCİ'nin10 Kasım Mesajı

10 Kasım 2019
İstiklal mücadelemizin önderi, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 81. ölüm yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

"İstikbal Göklerdedir" diyerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük idealinin havacılık olması gerektiğini ifade eden Atatürk, bizlere bu hedef doğrultusunda yol göstermiş ve büyük bir fikri miras bırakmıştır. Bizler de onun işaret ettiği bu yolda, havacılığın gelişmesini ülkü haline getirerek onun izinden gidiyoruz.

Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükselmek için seferber olup, gökyüzüne kanat açtık. Havacılığımızın bugün geldiği nokta itibariyle,  onun gösterdiği çağdaşlaşma hedefine her zamankinden daha yakın olduğumuza inanıyorum.

Onun "Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar" deyişini  ilke edinerek, yılmadan usanmadan bu hedef için çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım'ı,  onun azmini, mücadele ruhunu ve ileri görüşlülüğünü bir kez daha hatırlayarak yad ediyoruz.

Aramızdan ayrılışının 81. sene-i devriyesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman bizimle yaşayacak fikirleriyle şükranla anıyoruz.

Saygılarımla,

Bahri Kesici
Sivil Havacılık Genel Müdürü