SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Uçuş Tabipliği Tazeleme Eğitimi yerine kredilendirilecek “Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu ve Derneği, Hava ve Uzay Tıbbı Sürekli Eğitim Programı (HUTSEP)” 26Aralık2021 tarihinde online yapılacaktır

26 Aralık 2021

Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu ve Derneği, Hava ve Uzay Tıbbı Sürekli Eğitim Programı (HUTSEP)

Genel Açıklama

Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu ve Derneği, Hava ve Uzay Tıbbı Sürekli Eğitim Programı (HUTSEP)

Etkinlik Tarihi ve Saati

26 Aralık 2021

Etkinlik Yeri

Online

Davet Şekli

Resmi Yazı, Elektronik Posta ve www.hutp.org üzerinden

Davetli Sayısı

250

Etkinlik Sorumlusu ve İletişim Bilgileri

Prof.Dr. Hasan Fehmi TÖRE
(Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu Başkanı)
hutp2020@gmail.com  www.hutp.org 

Açıklama

Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu ve Derneği, Hava ve Uzay Tıbbı Sürekli Eğitim Programı (HUTSEP) Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün gözetimi ile  Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu tarafından 26 Aralık 2021 tarihinde online olarak  düzenlenecektir.

Program içerisinde " Onkolojik ve Hematolojik Hastalıklarda Uçuş Değerlendirilmesi, SHT MED Uygulama süreçleri, Covid 19 muayene süreçleri ve hava yolu taşımacılığında verilen sağlık hizmetleri gibi havacılık sağlığını ilgilendiren konuların, ortak akıl ile tüm yönlerden tartışılması ve çözüm önerilerinin sunulması ile havacılık tıbbı ortak paydasında konuların ele alınması planlanmaktadır.

Ayrıntılı bilgi http://www.hutp.org web sayfasından edinilebilir. Kongre katılımı SHT-MED Talimatının 13 üncü maddesinin 2 inci fıkrası uyarınca istenen uçuş tabipliği tazeleme eğitimi kapsamında 2 SHGM kredisine kadar kredilendirilecektir. Kongreye havacılık tıbbı, fizyolojisi ve psikolojisi konularına ilgi duyan ve havacılık sektöründe çalışan ve bu sektöre gönülden bağlı herkes davetlidir.