SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal YÜKSEK, SHGM Yetkilileriyle Beraber Havacılık ve Uzay Bilimleri Alanında Eğitim Veren Üç Üniversiteye Ziyarette Bulundu...

29 Nisan 2021
Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal YÜKSEK, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüz Yetkilileri ile beraber, Havacılık ve Uzay Bilimleri alanında eğitim veren Eskişehir’deki üç Üniversiteye ziyarette bulundu.

28 Nisan 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen program kapsamında;
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat ERDAL, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK Makamlarında ziyaret edildi. Üniversitelerimizde, Havacılık ve Uzay alanında eğitim amaçlı kullanılan Uçak Bakım Hangarları, Uçuş Simülatörleri, Radar Simülatörleri ve Meydan Simülatörleri de ziyaret edilerek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alındı.

Eğitimde Dijitalleşmenin Sivil Havacılık alanındaki önemi hakkında görüş teatisinde bulunulan görüşmelerde; Üniversitelerimizdeki eğitim imkân ve tesisleri ile Eğitim konuları başta olmak üzere Sivil Havacılık alanında, Kurumlar arasında yürütülebilecek işbirliği konularında istişarelerde bulunuldu.

Eğitimde dijitalleşmenin sivil havacılık alanındaki önemi hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirildi.