SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Kurumsal Kimlik Kılavuzu

Sivil havacılık sektörünü düzenleyen ve denetleyen Genel Müdürlüğümüz, “Türk Sivil Havacılığının Güvenirliğini ve Sürdürülebilir Gelişimini Sağlayan” misyon ve “Sivil Havacılık Alanında Güçlü, Özerk ve Katılımcı Kurumsal Yapıya, Küresel Düzeyde Etkin ve Saygın Konuma Sahip Olma” vizyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Genel Müdürlük hizmetlerimizin bir bütünlük oluşturması temel amaçlarımız arasında yer almaktadır. Bu bütünlük de kuralları belirlenmiş bir kurumsal kimlik anlayışı ile oluşturulacaktır.

Kurumsal Kimliğimiz özellikle sektör ile olan iletişimimizde ortak kurumsal davranış modellerimizin ve iletişim araçlarımızın kullanılması, stratejik hedeflerimizin kurumsal imajımızla biçimlendirilerek yansıtılması açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu çerçevede, kurumsal kültürün temel yapıtaşlarından olan Kurumsal Kimliğe ilişkin çalışmalarımızı bitirmiş bulunuyoruz. Kurum logomuzdan, yazı fontları ve yazışma örneklerine, basılı materyallerden sertifikalara kadar uzanan çok geniş bir yelpazede yaptığımız çalışmaların sonucu oluşturduğumuz Kurumsal Kimlik Kılavuzumuzu sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.