SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti, Uçuş Teknisyeni ve Helikopter Makinisti alınacaktır...

14 Mart 2014

Genel Müdürlüğümüze, 15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından “Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti, Uçuş Teknisyeni ve Helikopter Makinisti” alınacaktır.



Adayların aşağıda yer alan fotoğraflı İş Talep Formu'nu doldurarak en geç 21.03.2014 Cuma günü saat 16:00’a kadar “Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, gelen evrak birimi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 128/A 06570 Maltepe/ANKARA” adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Genel Müdürlüğümüze ulaşacak şekilde posta yolu ile yapılacaktır. Bu tarihten sonraki müracaatlar ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

DEĞERLENDİRME

Değerlendirme sonrasında nihai sonuç ve iş başvurusu kabul edilenlerden istenecek evraklar ile ilgili hususlar Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

TEBLİGAT

Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikteki sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Genel Müdürlüğümüz web adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu duyuru, tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

İş Talep Formu için tıklayınız...