SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Sivil Hava Ulaşımına Açık Havaalanlarında Yer Alan Gayrısıhhi İşyerleri İçin İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte (SHY-33A) Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik...

ÖNEMLİ DUYURU

Bilindiği üzere, Sivil Hava Ulaşımına Açık Havaalanlarında Yer Alan Gayrısıhhi İşyerleri İçin İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik (SHY-33A) 5 Nisan 2008 tarihinde 26838 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yukarıda adı geçen Yönetmeliğin yayımlanmasından bu güne kadar geçen süre içerisinde, ruhsatlandırma kapsamı dışında olan gayrısıhhi işyerleri ile ilgili olarak Yönetmelikte daha açıklayıcı bilgilerin yer almasına ihtiyaç duyulmuş, bu sebeple SHY-33A Yönetmeliğinde değişiklik yapılması için talepte bulunulmuştur.

Sivil Hava Ulaşımına Açık Havaalanlarında Yer Alan Gayrısıhhi İşyerleri İçin İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte (SHY-33A) Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 03/06/2009 tarihinde 27247 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yönetmelik için tıklayınız...