SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu ESKİŞEHİR'de yapılacaktır.

Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu, 20.09.2010 – 28.10.2010 tarihleri arasında, Uçucu Sağlığı Araştırma ve Eğitim Merkezi / ESKİŞEHİR'de yapılacaktır. Kurs müracaatlarının, başvuru dilekçesi ve gerekli evraklar, en geç 16 Ağustos 2010 / Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Genel Müdürlüğümüzde olacak şekilde yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Uçucu personel sağlık muayenelerini yapmak üzere "Havacılık Tıp Merkezi" yetkisi bulunan veya yetki talebinde bulunacak hastaneler ile sağlık kuruluşlarında en az 2 (iki) uçuş tabibinin tam gün süreli görev yapması gerekmektedir.

Ayrıca görev alanında havacılık tıbbı ile ilgili hususlar söz konusu olan görevlerde çalışan veya çalışacak tabiplerin de "Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu" görmelerinin yararlı olacağı değerlendirilmektedir.

Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu, Genel Müdürlüğümüz ile GATA Komutanlığı Hava-Uzay Hekimliği Merkez ve Anabilim Dalı Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim Daire Başkanlığı işbirliği ile düzenlenmekte, "Uçucu Sağlığı Araştırma ve Eğitim Merkezi (USAEM)"/ ESKİŞEHİR'de gerçekleştirilmektedir.

İLGİLİ BELGELER AŞAĞIDADIR..

Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kurs Bilgileri
Kurs İçin Gerekli Belgeler
Kurumsal Başvuru Dilekçesi
Bireysel Başvuru Dilekçesi
Kurum/Kuruluş/İşletme Bilgi Formu
Kursiyer Bilgi Formu
Taahhütname