SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Tüm Havacılık İşletmelerine Duyurulur...

 

"5. D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Çalışma Grubu ve Genel Müdürleri Toplantısı" 08-09 Haziran 2011 tarihlerinde Cakarta/Endonezya'da düzenlenmiştir.

 

Sivil havacılık otoriteleri ve özel sektör temsilcileri arasında işbirliği için uygun bir platformun hazırlanmasına yönelik konularda görüş alışverişine fırsat tanıyan toplantıya, D-8 Ülkeleri'nin (Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya, Pakistan ve Türkiye) sivil havacılık yetkililerinin yanı sıra, havacılık sektörünün temsilcileri de katılım sağlamışlardır.

 

Yerli uçak üretimi başta olmak üzere; uçak bakımı, eğitim  ve havaalanı yapım ve işletimi konularında Türkiye'nin önümüzdeki dönemde bölgedeki etkinliğinin arttırılarak  ülke ekonomisine kazanç sağlanması amacıyla, üye ülkelerin özel sektör temsilcileri ile işbirliği imkanları masaya yatırılmış, sivil havacılık konularında bilgi alışverişini sağlamak ve veritabanı oluşturmak üzere D-8 web sitesine sivil havacılık forumunun eklenmesi kararlaştırılmıştır.

 

Bu kapsamda, söz konusu veritabanında işletmenizin bilgilerinin de yer alması amacıyla aşağıdaki bilgilerin İngilizce olarak doldurularak elektronik ortamda akocer(at)shgm.gov.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

 

 

Company Details:

 

 

Company

 

Field of Activity

 

Contact Person Details (Name, phone, address etc.)

 

Web address

 

e-mail address

 

 

 

 

 

 

Tüm havacılık işletmelerine duyurulur.