SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

İngilizce Dil Yeterliliği Sınavları 2013 yılı 6. oturumu Hk. Duyuru...

Genel Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan İngilizce Dil Yeterliliği Sınavları 2013 yılı 6. oturumu 28 Ekim-15 Kasım 2013 tarihleri arasında 15 gün süreyle gerçekleştirilecektir. 

Sınavlar için resmi başvurular 23-27 Eylül 2013 tarihleri arasında Genel Müdürlüğümüze doğrudan ya da posta yoluyla yapılacaktır. Bahsi geçen sınavlar için şirketlerce yapılan başvuruların yanı sıra kontenjan dahilinde şahsi başvurular da kabul edilecektir. Şahsi müracaatlar için CPL ya da ATPL sahibi pilot olmak şartı aranacaktır. Bu şartı taşımadığı halde başvuruda bulunan adayların başvuruları geçersiz sayılacak olup herhangi bir geri ödeme yapılmayacaktır.

Şahsi müracaatta bulunduğu halde 28 Ekim-15 Kasım 2013 döneminde açılan kontenjana dahil olamamış adaylar Genel Müdürlüğümüzce 02-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan İngilizce Dil Yeterlilik Sınavları yeni dönemine yine kontenjan kapsamında olmak üzere planlanacaklardır.

Başvurular için http://web.shgm.gov.tr/sektorel.php?page=lisansBasvuru linki altında yer alan İngilizce Dil Yeterliliği Sınav Başvuru Formu'nun doldurularak Genel Müdürlüğümüz hesabına yatırılmış 300 TL'lik ödeme dekontu ile birlikte ulaştırılması gerekmektedir.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.