SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

040 TBÖ Adayları Sınav Komisyonu 16 Ekim 2015 tarihinde toplanacaktır…

6 Ekim 2015

Genel Müdürlüğümüzün 25.02.2014 tarihli Uçuş Eğitimi Teorik Bilgi Öğretmeni Yetkilendirme Talimatı (SHT-Teorik Bilgi) kapsamında 040 Komisyonu ve TBÖ aday listesi belirlenmiş olup,16 Ekim 2015/Cuma günü ER-AH İstanbul Uçuş Okulu’nda toplanacak komisyonda 040 TBÖ aday değerlendirmeleri gerçekleştirilecektir.

040 TBÖ Aday Listesi aşağıdaki bağlantıda yer almakta olup, bu listede belirtilen eksik belgelerin yanısıra sınav ücretinin yatırıldığına ilişkin dekontun sınav öncesi komisyona ibraz edilmesi gerekmektedir. Ders başına 125 TL olan sınav ücretinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Hizmet Tarifesinin ilgili alanında belirtilen (http://web.shgm.gov.tr/tr/hizmet-tarifesi/4007-hizmet-tarifesi) açıklamaya göre yatırılması ve banka dekontunun adı-soyadı, ders kodu ve UEO bilgilerini gösterir şekilde düzenlenmesi gerekmektedir.

TBÖ adaylarının yanısıra komisyon başkanları, üyeleri, eğitim müdürleri, baş yer dersi öğretmenleri; her türlü düzeltme, değişiklik, mazeret veya bilgi taleplerini ekte irtibat bilgileri bulunan koordinasyon görevlilerine iletmelidir.

TBÖ adaylarının değerlendirme sınavları http://web.shgm.gov.tr/tr/mevzuat/2155-mevzuat adresinde bulunan 25.02.2014 tarihli Uçuş Eğitimi Teorik Bilgi Öğretmeni Yetkilendirme Talimatına (SHT-Teorik Bilgi) göre yapılacaktır.

Adaylar, sınavdan önce konu sunularını powerpoint hazırlayarak sebnem.gokkusu(at)shgm.gov.tr e-mail adresine gönderecek ya da CD olarak ilgili komisyona sunacaklardır. TBÖ adayları komisyon randevu saatinden en az 30 dakika önce sınav yerinde hazır bulunmalıdır.

Sınav adresi: ER-AH İstanbul Uçuş Okulu
Beşyol Mahallesi Beşyol Yan Yolu Sokak
Florya İş Merkezi No:3/6 Küçükçekmece/İSTANBUL

Başarılar dileriz.