SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

4/B Sözleşmeli Büro Personeli Yedek Alımı Hakkında

20 Temmuz 2018
Genel Müdürlüğümüzde 4/B Sözleşmeli ‘’Büro Personeli’’ istihdamı için  29 Ocak 2018 tarihinde ilana çıkılmış, şartları taşıdığı tespit edilen adaylar değerlendirilmiş ve kazanan adaylar asil ve yedek olmak üzere 14 Mart 2018 tarihinde ilan edilmiştir.
 
Asil adaylardan Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (internet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Operatörlüğü veya Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı branşından asil kazananın  ilanda belirtilen süre içerisinde başvuru yapmaması sebebiyle 1. Yedek  Ersin Özgür ESEN asil olarak yerleşmeye hak kazanmıştır.
 
Adı geçenin 27.07.2018 tarihi saat 16:00’a kadar ekte belirtilen evrakların doldurularak dilekçe ekinde Genel Müdürlüğümüze göndermesi/teslim etmesi gerekmektedir.
 
İlan olunur.
 
İSTENİLEN BELGELER
       
Yerleşmeye hak kazanan asil adaylar, yukarıda belirtilen belgeleri tam ve eksiksiz olarak temin ederek başvuruda bulunmaları gerekmekte olup, adayların atanmaları ve adaylıklarına ilişkin işlemler 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine göre yapılacaktır.
 
Not: Atama için öngörülen koşulları karşılayamayan adaylar, yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybederler. 

Yerleşmeye hak kazanan adaylar İstanbul Temsilciliği ve İstanbul Eğitim Merkezi’nde görevlendirilecektir.
 
 
İlgililere önemle duyurulur.