SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Sunexpress, uçuş noktalarının sayısını arttırıyor...

Sunexpress Havayolları, 22 Haziran 2009 tarihinden itibaren Antalya'dan Kayseri'ye, 23 Haziran 2009 tarihinden itibaren de Antalya'dan Malatya ve Gaziantep'e sefer düzenlemeye başlıyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan uçuş programına göre; Antalya-Malatya arasında düzenlenecek seferler, Salı günleri 06:05'te Antalya'dan 07:55'te Malatya'dan kalkış şeklinde gerçekleştirilecek.

Antalya'dan Gaziantep'e gerçekleştirilecek uçuşlar Salı günleri 11:20'de Antalya'dan 09:25'te Gaziantep'ten kalkış şeklinde düzenlenecek. Pazartesi günleri gerçekleştirilecek Antalya-Kayseri uçuşları ise 06:30'da Antalya'dan 08:00'de Kayseri'den kalkış şeklinde olacak.

Yeni uçuş noktaları ile birlikte Antalya'dan gerçekleştirdiği uçuş noktalarının sayısı 11'e yükselen Sunexpress Havayolları, Antalya'dan Adana, Bodrum, Diyarbakır, İzmir, Samsun, İstanbul Sabiha Gökçen, Van ve Bursa'ya da sefer düzenliyor.

Uçuş ağını sürekli genişleten ve dört ayrı merkezden sefer düzenleyen Sunexpress Havayolları, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a; İzmir'den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, İstanbul Sabiha Gökçen, Trabzon ve Van'a, Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan ise Erzurum ve Trabzon'a sefer düzenliyor.