SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

SHGM'nin web sitesi yenilendi…

Sivil havacılık alanında düzenleme, denetleme ve kural koyma faaliyetlerini lider konumda sürdüren ve son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla bölgesindeki sivil havacılık alanına öncülük eden Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bu başarılarını elektronik ortamda da sürdürmek amacıyla internet sitesini yeniledi.

Daha iyi hizmet verebilme amacıyla, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün hali hazırda "www.shgm.gov.tr" adresinde yer alan web sitesinde teknolojik altyapı, içerik ve tasarım bakımından köklü değişikliklere gidildi.

Türk sivil havacılığının ulusal ve uluslararası alanda dünyaya tanıtıldığı web sitesi, büyük bir değişim ve gelişim içinde olan havacılık sektörüyle daha uyumlu, esnek, gerek havacılık sektöründeki işletmelerin, kamu kurum ve kuruluşlarının gerekse vatandaşlarımızın daha etkin olarak kullanabileceği ve Genel Müdürlüğümüz faaliyetlerinin en iyi şekilde tanıtıldığı yeni bir web sitesi haline getirilmiştir.

Uluslararası alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların ülkemizdeki sivil havacılık alanındaki gelişmeleri ve Genel Müdürlüğümüz faaliyetlerini takip edebilmesi amacıyla sitenin İngilizce hizmet sunan bölümü de tasarım ve içerik olarak yenilenmiştir.
5431 Sayılı yasa kapsamında yeniden yapılanan SHGM'nin yenilenen web sitesi ile kamuoyuna Türk sivil havacılığı hakkında daha ayrıntılı bilgi vermesi hedeflenmektedir. 

Web sitemizin yenilenmiş haline http://www.shgm.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz