THY A.O. Beyrut ve Tebriz'e uçtuğu noktaları arttırdı...
Beyrut'a sadece İstanbul'dan uçan THY A.O.; 12 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Pazartesi ve Salı günleri Dalaman – Beyrut arasında, Perşembe ve Cuma günleri ise Antalya – Beyrut arasında sefer düzenlemek üzere Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından izinlendirilmiştir.
Daha önce, Tebriz'e sadece İstanbul'dan sefer düzenleyen THY A.O.; 9 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Cuma ve Cumartesi günleri, İzmir – Tebriz arasında uçuşlara başlayacaktır.
Yaşanan son gelişmeler, Türkiye'nin dış hat uçuş ağını genişletmek adına diğer ülke sivil havacılık otoriteleriyle anlaşmalar imzalayan Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM), İran ve Lübnan ile yaptığı ikili havacılık anlaşması görüşmelerinin olumlu sonuçlarının alınması bakımından da önem taşıyor.