SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

ÇANAKKALE SANAYİCİ ve İŞADAMLARI DERNEĞİ (ÇASİAD) TARAFINDAN ULAŞTIRMA BAKANI SAYIN BİNALİ YILDIRIM'A 'YILIN BAKANI' ÖDÜLÜ VERİLDİ.

Ulaştırma Bakanlığı'nın Bölgesel Havacılık Politikaları çerçevesinde yedi yıldır atıl durumda bekleyen Çanakkale Havaalanı'nı hizmete açan Ulaştırma Bakanı Sayın Binali YILDIRIM, Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği(ÇASİAD) tarafından 'Yılın Bakanı' seçildi.

Bakan Sayın Binali YILDIRIM, Çanakkale'nin dünya ile bağlantısını sağlayacak hava yolu ulaşımının başlatılmasının yanı sıra, Kepez Limanı'nın süratle tamamlanarak hizmete açılması ve şehir hatları vapurlarının yerel idareye devredilmesi gibi yapıcı ve etkin çalışmaları vesilesiyle Yılın Bakanı Ödülü'ne layık görüldü.

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Dr. Ali ARIDURU, Çanakkale Valisi Orhan KIRLI, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, ÇASİAD üyeleri ile çok sayıda siyasi ve bürokratın katıldığı bir törenle Bakan Sayın Binali YILDIRIM'a ödülü takdim edilirken, Çanakkaleliler tarafından törenin yapıldığı gece, Çanakkale'nin Cumhuriyet tarihindeki en önemli dönüm noktası olarak kabul edildi.