SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

Sivil Havacılık Konulu Resim Sergisi, Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM tarafından açıldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla düzenlediği Resim Sergisi, Ulaştırma Bakanı Sayın Binali YILDIRIM tarafından açıldı.



Ulaştırma Bakanı Sayın Binali YILDIRIM, açılış esnasında yaptığı konuşmada, Türk Sivil Havacılık sektöründe yaşanan gelişmelerden memnunluk duyduğunu belirterek, başta Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Dr. Ali ARIDURU olmak üzere tüm çalışanların Dünya Sivil Havacılık Günü'nü kutladı.

Sivil Havacılık Konulu Resim Yarışması'na katılan eserlerin yer aldığı serginin açılış töreninde, derece alan gençlere ödülleri Ulaştırma Bakanı Sayın Binali YILDIRIM tarafından verildi. 15-20 yaş grubundaki gençlerin katıldığı yarışmada, birinci olan Zeynep Yılmazer, anne ve babası ile birlikte yurt içinde istediği bir şehre gidiş-dönüş uçak bileti kazanırken, ikinci Kübra Recepoğlu ve üçüncü Kadir Saran da tek kişilik yurt içi gidiş dönüş uçak biletiyle ödüllendirildi.

Gençlere havacılık sevgisinin aşılanması amacıyla düzenlenen ve önümüzdeki yıllarda gelenekselleştirilmesi planlanan Resim Sergisi, 15 Aralık 2006 tarihine kadar devam edecek.