SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

THY, Kenya'ya uçacak.

Türk Hava Yolları'nın dış hat yeni uçuş noktaları ve mevcut seferlerine yeni frekans ilaveleri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.

Dış hat uçuşlarına Nairobi'yi de ilave eden THY, 23 Şubat 2009 tarihinden itibaren Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın üç günü Kenya'ya sefer düzenleyecek.

SHGM tarafından onaylanan uçuş programına göre THY'nin daha önce haftada beş gün düzenlediği Venedik ve Bosna Hersek seferleri tüm haftaya yayıldı. Venedik'e 3 Mart 2009, Bosna Hersek'e ise 3 Şubat 2009 tarihinden itibaren haftanın yedi günü karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek.

Dış hat uçuşlarda mevcut seferlerde artışa giden THY, 4 Mart 2009 tarihinden itibaren Barselona'ya günde iki kez sefer düzenlemeye başlayacak. Atina'ya her gün ikişer kez karşılıklı uçuş gerçekleştiren THY, 23 Şubat 2009 tarihinden itibaren Cuma ve Pazar günleri ilave bir sefer daha düzenleyecek.

THY'nin Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada dört kez düzenlediği Kuveyt uçuşlarına Cumartesi günü de dahil edildi. Kuveyt seferleri, 7 Mart 2009 tarihinden itibaren haftanın beş günü gerçekleştirilecek.