SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

SHGM, proje yarışması başlattı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, sivil havacılık ile ilgili faaliyetlerin daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla kurum içinde Proje Yarışması düzenlemeye başladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Kalite Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilen Proje Yarışması, tüm daire başkanlıklarında görevli personelin katılımı ile her ay düzenli olarak yapılacak. 12 Ayda 12 Proje konulu yarışma ile, gerek sivil havacılık sektörünün ihtiyaç ve beklentileri konusunda gerekse de SHGM'nin kurumsal uygulamaları ile ilgili olarak yeni açılımlar sağlayacak projelerin üretilmesi hedefleniyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali ARIDURU başkanlığında ilki, 6 Şubat 2009 tarihinde yapılan Proje Değerlendirme Toplantısı'nda Ocak ayında sunulan projeler incelendi. Toplantıda, HUD Başkanlığının 'Türkiye Hava Sahasından Üst Geçiş Hakkının Müsadelendirilmesi Uygulamasının Kaldırılması' konulu projesi, HGD Başkanlığının 'Havaalanı Dışında Check-in' konulu projesi ve HAD Başkanlığının 'SHGM Hizmet Sağlayıcılarının Ödüllendirilmesi' konulu projeler hakkında proje sahipleri tarafından Komisyon'a yönelik sunum gerçekleştirildi.

Komisyon tarafından, hazırlanan projelere destek olmak amacıyla üç projeye de teşvik ödülü verilmesi kararlaştırıldı.