SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

TEKNOFEST AZERBAYCAN 2022

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, BAYKAR ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı gibi birçok kurum ve kuruluşun katılım sağladığı, Türkiye’nin en büyük festivali, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2022, bu yıl kardeş ülke Azerbaycan’da gerçekleştirildi. Genel Müdürlüğümüzün de yer aldığı TEKNOFEST, coşku ve heyecanla geçen dört günün ardından 29 Mayıs tarihinde sona erdi.
 
TEKNOFEST kapsamında standımızda pilotluk ve İHA pilotluğu başta olmak üzere birçok konuda bilgilendirmeler yapıp, sektörün ve katılımcıların sorularını yanıtladık. TEKNOFEST için hazırladığımız sıcak hava balonumuz her yıl olduğu gibi bu yıl da standımıza gelen misafirlerimizin yoğun ilgi odağı oldu.
 
 
Sayın Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU, Genel Müdürümüz Kemal YÜKSEK ile birlikte TEKNOFEST Azerbaycan stantlarını ziyaret ederek bu önemli festivalin heyecanını, kardeş ülke ile paylaştılar.
 
 
Standımızı ziyaret eden BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü, SAHA İstanbul Savunma ve Havacılık Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk BAYRAKTAR’a, Genel Müdürümüz Kemal YÜKSEK tarafından, Türk Havacılığına katkılarından dolayı takdir belgesi verdi.
 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olarak, Azerbaycanlı kardeşlerimize standımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyor, TEKNOFEST 2022 Samsun için heyecanla bekliyoruz.