SHGM Çağrı Merkezi: 444 60 01

IATA KABİN OPERASYONLARI EMNİYET KONFERANSI

11 Haziran 2019

 

Genel Açıklama

IATA KABİN OPERASYONLARI EMNİYET KONFERANSI

Etkinlik Tarihi ve Saati

11-13 Haziran 2019

Etkinlik Yeri

Swissotel The Bosphorus
Vişnezade Mah. Acısu Sok. No. 19 Maçka, Beşiktaş İSTANBUL

Etkinlik Dili

İngilizce

Davet Şekli

Çevrimiçi Kayıt

Davetli Sayısı

500

Etkinlik Sorumlusu

Türk Hava Yolları A.O. (Kalite Güvence Başkanlığı)

Açıklama 

IATA tarafından ilk olarak 2014 yılında organize edilen ve düzenli olarak her yıl bir havayolu sponsorluğunda ev sahipliği yapılan Kabin Operasyonları Emniyet Konferansı, başlangıcından bu yana en önemli kabin emniyet sorunlarının çözüme kavuşturulması amacıyla havayollarından, sivil havacılık otoritelerinden, üreticilerden ve tedarikçilerden yüzlerce kabin emniyet uzmanını bir araya getirmeyi başarmıştır.

11-13 Haziran 2019 tarihlerinde THY A.O. ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenecek olan konferansta katılımcılara, sivil havacılık endüstrisinin kabin ekibi, kabin/yolcu emniyeti konusunda en önemli ve güncel başlıklardan oluşan bir program sunulacak olup konferans boyunca sektörün öncü havayollarının en iyi uygulamaları katılımcılarla paylaşılacaktır.

IATA yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bu yıl Ülkemizde düzenlenecek olan konferans için şu ana kadar yapılan konferanslar içerisinde en yüksek katılımcı sayısına ulaşılmasının hedeflendiği ve 500 civarında kabin emniyet uzmanının konferansa katılmasının beklendiği ifade edilmiştir.

IATA tarafından resmi olarak duyurusu yapılan etkinliğe ilişkin detaylara ulaşmak için tıklayınız.